Offset in digitalni tisk

Za vas imamo vse vrste tiskovin, poleg tega pa so na razpolago razne dodelave - lepljenje, izsek, žlebljenje, špiraljenje, plastificiranje... Nudimo vam tudi grafično oblikovanje tiskovin po vaših željah oziroma predlogih.

Vsako poslovno delovanje vključuje veliko reklamnega materiala, ki služi vsesplošni promociji in čim večji razpoznavnosti vaših proizvodov ali storitev.

Že po tradiciji se zatekamo v offset tiskarne po reklamne letake, brošure in raznorazne promocijske tiskovine. Vendar, v zadnjih nekaj letih je popularnost digitalnega tiska zasenčila klasičen tisk, saj nudi izjemno kvaliteto odtisa in zelo ugodno ceno, ki najbolj pride do izraza v manjših nakladah. Spodaj smo navedli le nekatere od prednosti, ki jih nudi digitalni tisk.

Za razliko od klasičnih tiskarn, pri digitalnem tisku niso potrebne plošče za odtis. To pomeni, da v trenutku lahko odtisnete 1, 2 kopiji ali njih stotine. Digitalni tisk torej nudi izjemno hitrost izdelave. Naslednja koristna zadeva, ki označuje digitalni tisk, je, da ponuja nešteto možnosti za spreminjanje oziroma dodelavo dokumenta. Lahko naprimer spreminjate barvo dokumenta, povečate ali zmanjšate velikost pisave, nastavite robove, spreminjate paragrafe in presledek, vstavljate različne simbole, grafiko in slike in pregledate dokument v izogib raznoraznim napakam. Takšno fleksibilnost spreminjanja klasičen tisk ne dopušča.

Digitalni tisk ima tudi lastnost izredno sprejemljivih cen za manjše naklade, zato je idealen za promocijo malega in srednjega podjetništva. Za primer navajamo naklade, pri katerih digitalni tisk prihaja do izraza z izrazito nizkimi cenami.

In zadnja, a daleč ne najmanj pomembna lastnost je izjemna kvaliteta odtisa, ki v popolnosti konkurira offset tisku.

Vrsta tiskovin, ki jih nudimo

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. To se zgodi na večini večjih spletišč. Več o piškotkih.